Naučite osnove najtraženijeg i najpopularnijeg programskog jezika za izradu dinamičkih web sajtova i web aplikacija za samo 5 nedelja.

PHP je idealan izbor za ulazak u svet programiranja, a za napredovanje do ekspertskih veština, najbitnije su osnove. Zato ćete kroz ubrzani program ovog kursa imati priliku da usvojite vredna znanja koja će vam pomoći da postanete stručnjak za PHP programiranje i unovčite svoje nove veštine.

76% popusta
do 15.9.
Prijavi se »

Kome je namenjen ovaj kurs?

Osnove PHP programiranja je kurs namenjen početnicima u programiranju, sa ili bez iskustva; svima onima koji žele da steknu prave veštine koja će im širom otvoriti vrata ka perspektivnim programerskim profesijama.

PHP je idealan jezik za one koji se po prvi put sreću sa programiranjem, kao i za web dizajnere koji su uvideli koliko im novih mogućnosti poznavanje PHP-a otvara. Većina programera se slaže oko toga da je PHP savršen prvi izbor. Mnogima je, sa druge strane, PHP programski jezik kojeg se drže tokom čitave, uspešne karijere.

Pogodan za početnike
Grafik

Smatra se izuzetno pogodnim za početnike, zbog svoje jednostavnosti. Predznanje nije neophodno!

VEOMA
POPULARAN
Grafik

Čak 80% sajtova funkcioniše zahvaljujući PHP-u. Koriste ga WordPress, Facebook, YouTube...

Jaka online zajednica
Grafik

Vrlo jaka online zajednica što znači da ćete na forumima i u raznim grupama lako naći odgovore na sva svoja pitanja.

Efikasan razvoj web sajtova
Grafik

Ako svoju karijeru u programiranju vidite na polju razvoja web sajtova, onda je PHP pravi jezik za to.

Lak
za učenje
Grafik

Izuzetno je jednostavan za učenje, a sa naučenim se postiže mnogo. Vrlo brzo se dolazi do odlično naplativih veština.

ZA SIGURAN, PERSPEKTIVAN, ODLIČNO PLAĆEN POSAO

Istraživanja pokazuju da će se u narednih 3 do 5 godina potreba za PHP programerima udvostručiti. Sa druge strane, ni danas ih nema dovoljno u odnosu na potražnju, pa se do posla dolazi vrlo lako.

Plate u ovoj struci nekoliko puta su veće od prosečnih. U Srbiji je početnička plata PHP programera oko 600 evra, dok vrlo brzo, sa dvogodišnjim iskustvom, ovi programeri zarađuju i znatno više od 1000 evra mesečno. Na freelance tržištu, radni sat iskusnog PHP programera vredi oko 50 dolara.

PHP programeri posao nalaze u velikim i srednjim kompanijama, na Start up projektima, ali i u Freelance angažmanima. Lako se zapošljavaju u inostranstvu, ali su vrlo cenjeni i plaćeni i u domaćim kompanijama.

Šta sve dobijate ovim kursom?

Na OKschool kursu PHP programiranja imaćete priliku da:

Steknete znanja za uspešan rad u PHP programskom jeziku

Učite od stručnjaka sa mnogo profesionalnog i predavačkog iskustva

Razgovarate sa predavačem o svim aspektima PHP programiranja

Dobijete direktne savete za dalju edukaciju i uspešnu karijeru

Učite na vrhunskom hardveru i softveru, u modernim računarskim laboratorijama

Pristupate predavanjima online iz bilo kog mesta

Vaš predavač: Petar Prvulović
Vrhunski PHP stručnjak sa bogatim predavačkim iskustvom


Od 2010. godine bavi se nastavom u oblasti računarskih nauka i razvoja softvera. Specijalnost su mu web development i baze podataka.

Diplomirao je na Računarskom fakultetu, gde je i radio u nastavi od 2011. do 2017. godine, pretežno na predmetima koji se tiču web tehnologija. Držao je kurseve web programiranja i baza podataka u CET školi računara 2010-2017. Trenutno radi kao saradnik u nastavi na Visokoj školi akademskih studija Dositej. Iza sebe već ima preko 2500 časova u učionici.

Pored rada u nastavi aktivan je u razvoju softvera. Projektovao je web servise i web sajtove za potrebe firmi u kojima je prethodno radio i ERP rešenja i on-line prodavnice za dve domaće knjižare, a tokom dvogodišnjeg rada kao freelancer sarađivao je sa stranim klijentima i projektovao i održavao web sajtove i on-line prodavnice za njihove potrebe. Poslednje dve godine aktivno radi na projektovanju, izradi i implementaciji ERP rešenja u oblasti prava.

KAKO IZGLEDAJU PREDAVANJA?
(U UČIONICI ILI ONLINE)

Predavanja se održavaju tokom septembra i početkom oktobra, podeljena su u 10 termina od ukupno 36 časova i održavaju se u poslepodnevnim terminima pa je vrlo lako uskladiti ih sa drugim obavezama.

Možete izabrati tradicionalan vid pohađanja nastave u učionicama koje su opremljene računarima i softverima najnovije generacije ili ih možete pratiti online, putem live streama ili u video arhivi, preko svog naloga na jedinstvenoj DL (Distance Learning) platformi. Predavanja su prilagođena predznanju polaznika i prevashodno su bazirana na praktičnim primerima, sa neophodnim minimumom teorije i maksimumom prakse. Uči se kroz zadatke i projekte, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao.

NAPOMENA: Nastava se održava u prostorijama OKschool u Zemunu, Cara Dušana 34, 011 7856 144

PLAN I PROGRAM KURSA OSNOVE PHP PROGRAMIRANJA

Definicija instalacija i osnove PHP-a »
 • Instalacija i priprema za rad
 • Tipovi podataka
 • Promenljive – varijable
 • Operatori
Kontrola toka »
 • Naredbe grananja
 • Upoznavanje sa switch – case strukturama
 • Šta je for petlja, kada i kako se koristi?
 • Kako se piše while petlja
Funkcije »
 • Uključenje eksternih fajlova u aktuelni kod
 • Upoznavanje sa funkcijama kao jednim od ključnih elemenata OOP-a.
Nizovi »
 • Rad sa nizovima
 • Višedimenzionalni nizovi i funkcionalnost nad nizovima
Stringovi »
 • Obrada stringova
 • Napredni stringovi i paterni
Bezbednost i debug »
 • Bezbednosni koncepti
 • Validacija i validacioni filteri
 • Rukovanje greškama
Rad sa podacima »
 • Rukovanje MySQL-om
 • PHP i baze podataka

ZVANIČNA SERTIFIKACIJA

Po uspešnom završetku kursa dobijate OKschool sertifikat. Ovaj sertfikat nije samo potvrda da ste završili kurs već i potvrda da ste zaista naučili osnove PHP programiranja..
A da vaše veštine budu još naprednije, obezbeđen vam je i

BONUS

ONLINE KURS PHP PROGRAMIRANJA

Kao deo paketa potpuno besplatno dobijate i dodatna 3 meseca online kursa PHP programiranja preko OKschool platforme za učenje na daljinu. Tako ćete, po završetku redovnog dela nastave, moći da nastavite da vežbate i usavršavate svoje znanje pisanja PHP koda.

OBEZBEDITE SVOJE MESTO NA VREME

Upis po promotivnim cenama traje do 15. septembra , a broj ljudi koji će moći da se prijavi je strogo ograničen zbog visokog nivoa tehničkih kapaciteta koji zahtevaju ovakve obuke. Iskoristite šansu i prijavite se odmah.


Iskoristite jedinstvenu priliku!

Osnove PHP programiranjaCena za prijave do 15. septembraPuna cena
20.000 RSD84.000 RSD

Prijavi se odmah »