Sertifikacija

Sertifikati za brzo i lako zaposlenje

Po uspešnom završetku kursa u okviru OKschool-a dobijate OKschool-sertifikat, vašu priznatu garanciju o stečenim znanjima i veštinama.

okcert

Nakon završenog kursa na OKschool, stičete sertifikat koji je priznata potvrda vašeg znanja. Izdavanje sertifikata ulazi u cenu kursa, osim u slučaju pohađanja besplatnih kurseva.

Međunarodni sertifikati – karta za ceo svet!

Pored OKschool sertifikata, možete polagati i za najpoznatije međunarodne sertifikate. Kompanija LINK group, pod čijim okriljem se nalazi i OKschool, ima dugogodišnju saradnju sa svetskim test-centrima kao što su Prometric i Pearson VUE, ali i sa kompanijama iz oblasti IT-a, poput kompanija Adobe, Microsoft, Zend, Autodesk, Apple i mnogim drugim.

Na raspolaganju su vam sledeći međunarodno priznati sertifikati:

Adobe Certified Associate

sidebar-logo-Adobe

Adobe System je najveća softverska korporacija koja proizvodi programe za dizajn i multimediju. Zbog toga njihova ekspertska zvanja spadaju u vodeće IT titule za dizajnere koji koriste računare u svojoj umetnosti ili poslovnoj primeni. Ova zvanja su veoma cenjena i priznata, kako u Srbiji, tako i u celom svetu.

Microsoft

productLogo_MTA

Sertifikat najpoznatije IT kompanije sveta, svakako je najcenjeniji kada su progameri i administratori mreža u pitanju. Microsoft sertifikat otvara vrata najprestižnijih domaćih i svetskih kompanija i predstavlja najbolju potvrdu vaše stručnosti.

CompTIA

ComptiaA+_CompTIA je najjače stručno zvanje za PC tehničare. Kompanije kao što su Microsoft, Hewlett-Packard i Cisco zahtevaju CompTIA sertifikaciju za svoje tehničare, a CompuCom i Ricoh ovu sertifikaciju zahtevaju kao neophodan i glavni uslov prilikom zapošljavanja. Ovaj sertifikat je najbolja preporuka za zvanje PC tehničara.

Autodesk

sidebar-logo-Auotodesk

Autodesk je svetski lider u 3D projektovanju, inženjeringu i izgradnji softvera razvoja, arhitekture i zabave. Autodesk akreditovana sertifikacija pomoći će vam da napredujete u karijeri i daće veliki kredibilitet vašem radu. Autodesk sertifikat je pouzdana potvrda vašeg znanja i veština koja će poslodavcima garantovati vašu stručnost, čak i van granica naše zemlje.

Zend

Zend-ZCE1_PHP je najzastupljeniji jezik za razvoj internet aplikacija na svetu. Razvojna kompanija PHP jezika, Zend Technologies, profesionalnim PHP programerima daje stručna zvanja sertifikovani inženjer. Ovo zvanje je garancija veština za razvoj u PHP okruženju. U potpunosti je priznato u Srbiji.

Cisco CCNA

CISCO-sertifikacija_CCNA je jedan od najpopularnijih IT sertifikata koji je namenjen mrežnim inženjerima koji žele da steknu znanje iz oblasti računarskih mreža. Ovaj svetski priznati sertifikacioni program omogućiće vam da steknete praktične veštine koje su potrebne za instaliranje i održavanje mrežne infrastrukture i konfiguraciju mrežnih uređaja.

Oracle Java sertifikacija

oracle-logo-new_Prepoznata od strane industrije širom sveta, Oracle sertifikacija demonstrira kompetencije koje se izdvajaju u visokokonkurentskoj oblasti informacionih tehnologija. Oracle sertifikacija omogućava da potvrdite svoja znanja i veštine, budete kvalifikovaniji i različiti od konkurencije na tržištu rada.

International Qualifications Network

iqnInternational Qualifications Network jedna je od najbrže rastućih globalnih organizacija, koja obezbeđuje internacionalnu sertifikaciju relevantnu za sektor biznisa i IT-ja.

Chartered Institute of Marketing (CIM)

CIM-DiS__(1)_Chartered Institute of Marketing (CIM) je prestižna institucija osnovana u Velikoj Britaniji, koja preko 100 godina okuplja profesionalce iz oblasti marketinga. Institut je osnovan sa idejom da marketinški stručnjaci zajedno rade na unapređenju struke kroz organizovanje radionica, seminara, kongresa… Tako je počelo 1911. godine, a danas je CIM jedan od najznačajnijih instituta u oblasti biznisa i marketinga na svetu.

Cambridge Assessment International Education (CIE)

Camridge logoCambridge odeljenje za međunarodne ispite je deo organizacije Cambridge Assessment, najveće evropske agencije za ocenjivanje i odeljenje je Cambridge univerziteta. Preuzimanje ovog sertifikata govori da ste stručni u marketingu i prodaji, menadžmentu, finansijama, organizaciji i vođenju projekata. Drugim rečima, znate kako da povećate profit preduzeća.

HR Certification Institute (HRCI)

hrci1Profesionalnu sertifikaciju menadžera ljudskih resursa obezbeđujemo preko najvišeg nivoa partnerstva sa vodećim svetskim institutom za HR sertifikaciju, HRCI iz Sjedinjenih Američkih Država.

European Computer Driving Licence (ECDL)

ecdlECDL je međunarodno priznat sertifikat u oblasti upotrebe računarskih tehnologija. Priznat je u preko 140 zemalja sveta. Predstavlja potvrdu da onaj ko je poseduje poznaje koncepte informacione tehnologije (IT) i da je vešt u korišćenju personalnog računara i najkorišćenijih računarskih aplikacija na najvišem nivou kompetentnosti.

International Project Management Association (IPMA)

yupmaUspešnim završetkom školovanja na BusinessAcademy ostvarujete pravo na izlazak na polaganje u cilju sticanja prestižnog sertifikata iz oblasti upravljanja projektima po programu Međunarodnog udruženja za upravljanje projektima (International Project Management Association).

International Federation of Technical Analyst (IFTA)

iftaCertified Financial Technician je prestižni sertifikat iz oblasti tehničke analize berzi i finansijskih tržišta. CFTe sertifikat izdaje The International Federation of Technical Analysts - IFTA, institucija sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, sa tradicijom dužom od 30 godina u poslovima međunarodne edukacije i sertifikacije tehničkih analitičara.

Chartered Management Institute (CMI)

cmiChartered Management Institute iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju menadžera koja je, tokom svog dugogodišnjeg rada i nekoliko hiljada sertifikovanih profesionalaca, aktivno učestovala u promociji i razvoju teorije i prakse menadžmenta i liderstva i uspostavila visoke standarde u edukaciji iz ovih naučnih oblasti.

First Finance Institute

ICCFFirst Finance Institute, sertifikaciono odeljenje First Finance Group, predstavlja prestižnu profesionalnu organizaciju u edukaciji i sertifikaciji stručnjaka zaposlenih u finansijskoj industriji, čiji je program podržan od strane vodećih banaka i svetskih univerziteta.

Microsoft Office Specialist (MOS)

officeMicrosoft Office Specialist, kao vodeći sertifikat u poslovnoj industriji, namenjen je svima koji koriste računare i govori o visokom nivou poznavanja i korišćenja Microsoft Office paketa. Ovaj sertifikat je prvi korak sertifikacije u poslovnoj industriji koji dokazuje znanje Microsoftovih tehnologija i predstavlja uvod u dalju sertifikaciju, dok u biznis svetu govori o visokom nivou korišćenja novih tehnologija u razvoju poslovanja.

 

Cambridge

fce-bec

Zahvaljujući partnerstvu sa British Council Institutom, OKschool svojim polaznicima omogućava pohađanje pripremnih kurseva za polaganje ispita za sticanje sertifikata Cambridge First Certificate in English (FCE) i Business English Certificate Vantage (BEC Vantage), koji su najčešće polagani Cambridge ispiti.

Dugogodišnju saradnju sa ovim i mnogim drugim svetskim kompanijama uspostavila je kompanija LINK group, pod čijim okriljem se nalazi i OKschool. Više o našoj saradnji možete pročitati ovde.